Events

10 januari 2019

Shiftcoaching ook aanwezig bij de Studie Experience in Alkmaar!

"Veel leerlingen van het voortgezet onderwijs staan er nog niet bij stil, maar er komt een moment dat je een studie- of beroepskeuze moeten gaan maken. Op tijd starten met oriënteren en informatie inwinnen is belangrijk om verkeerde keuzes te voorkomen. Om die reden wordt Studie Experience georganiseerd. Studie Experience is een gratis, regionale studiebeurs voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Ook is er genoeg te doen voor mbo-schoolverlaters die graag door willen studeren."

event

http://www.studie-experience.nl/

Download de Brochure

7 november 2018

Nieuwsartikel Studiekeuze event Uitkijkpost

Geslaagd studiekeuze event, mede door de enthousiaste inzet van 7 studenten. Artikel geschreven door Anneke van Vuure. Lees het artikel op de website van de Uitkijkpost.

event
2 november 2018

Studiekeuze event

Locatie: Willibrordus Business Centrum, Kennermersstraatweg 464, 1851NG Heiloo

Laat je informeren door een professionele coach: hoe je op een leuke en succesvolle wijze een juiste studiekeuze kunt maken. Laat je inspireren door oud leerlingen: wat hebben zij gekozen en hoe hebben zij deze keuze gemaakt. Ouders zijn ook welkom. Geef je op via: shiftcoaching@outlook.com

event
9 september 2017

Open huis bij het Willibrordus centrum Heiloo

Locatie: Kennermersstraatweg 464, 1851NG Heiloo

Willibrordus Business Centrum, Heiloo

event
16 oktober 2016

Terugblik op studiekeuzeseminar van Shiftcoaching

Voor veel jongeren is het maken van de juiste studiekeuze een lastige kwestie. Wie ben ik, waar ben ik enthousiast voor en welke opleiding past daarbij zijn essentiële vragen

event

Lees meer: https://www.uitkijkpost.nl/nieuws/algemeen/21448/terugblik-op-studiekeuzeseminar-van-shiftcoaching

28 september 2016

Shiftcoaching organiseert seminar: Studeren of een tussenjaar?

Cassandra Bertels van het bureau Shiftcoaching, organiseert voor de tweede keer dit jaar een seminar. Dit keer gaat het over studiekeuze: Studeren of toch maar een tussenjaar?

event

Lees meer: https://www.uitkijkpost.nl/nieuws/human-interest/21267/shiftcoaching-organiseert-inspiratiebijeenkomst?redir

29 februari 2016

Shiftcoaching in een ‘Pick My Brain’ sessie over communicatie in de werkomgeving

Op vrijdagmorgen 19 februari ontving Cassandra Bertels van Shiftcoaching vier geïnteresseerde vrouwen in Herberg Jan in Heiloo. Door de informele en open sfeer ontstond al snel een zinvolle uitwisseling van inzichten en tips over het zenden en ontvangen van een boodschap in verschillende werksituaties. Met een eenvoudig schema liet Cassandra zien hoe je uit het “drama” van een verhitte of juist een onderkoelde discussie kunt blijven en zo duidelijk en je boodschap kunt overbrengen.

event

Lees meer: https://womanlink.nl/pick-my-brain-sessie/