Loopbaan Coaching

Gratis advies over je loopbaan?

Normaal bedragen de kosten van een loopbaanadvies € 750,-. Vanwege de corona-virus uitbraak heeft de overheid echter een subsidie opengesteld voor zowel werkenden als werkzoekenden om ontwikkeladvies aan te vragen.

Vanaf 1 december 2020 zijn er weer 50.000 ontwikkeladviestrajecten beschikbaar gesteld. Je kan je hiervoor nu inschrijven om zo kosteloos een ontwikkeltraject te volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur, zoals Cassandra Bertels van Shiftcoaching.

Het traject bij Shiftcoaching bestaat uit drie online loopbaangesprekken en een uitgebreide test die jouw interesse- en competentieprofiel in kaart brengt . Meld je nu al alvast aan door een email te sturen naar shiftcoaching@outlook.com. Dan krijg je een persoonlijk intakegesprek waarin we allereerst jouw situatie en vraag bespreken. Zodra het mogelijk is, vindt de registratie plaats voor het ‘NL Leert Door’ traject, zodat we na 1 december echt met het traject kunnen starten.

Meld je nu aan voor gratis ontwikkel en loopbaanadvies

Haalt u het beste uit uzelf? Wilt u verder komen in uw carrière? Of wilt u tips bij uw sollicitaties? Shiftcoaching begeleidt en adviseert hierbij. Door middel van de Birkman methode, een valide online assesment worden uw sterktes, interesses, maar ook valkuilen op inzichtelijke wijze op een rijtje gezet. De uitgebreide terugrapportage is de basis voor het gezamenlijk opzetten van uw persoonlijk loopbaanplan, zodat u met vertrouwen en energie de volgende stap in uw loopbaan kunt zetten.

Shiftcoaching heeft ruime ervaring met competentie management en kan u ook helpen bij het opstellen van een Persoonlijk Ontwikkel Plan.

Normaal bedragen de kosten van een loopbaancheck € 750,-. Vanwege de corona-virus uitbraak heeft de overheid echter een subsidie opengesteld voor zowel werkenden als werkzoekenden om ontwikkeladvies aan te vragen of scholing te volgen voor behoud van werk. Dit geldt niet alleen voor werknemers, flexwerkers, zzp’ers en ondernemers, maar ook voor mensen die nu geen werk hebben.

Vanaf 1 december 2020 zijn er nog eens 50.000 ontwikkeladviestrajecten beschikbaar gesteld. Je kan je hiervoor nu inschrijven om zo kosteloos een ontwikkeltraject te volgen bij Shiftcoaching. Lees meer over de regeling op https://www.hoewerktnederland.nl