Loopbaan coaching

Tijd voor een carrière switch?

Plezier in je werk is niet altijd vanzelfsprekend.

Als je op de juiste plek zit, dan kun je de wereld aan. Je werk gaat in een flow, je begint met plezier aan een nieuwe dag. Dat gevoel gunnen we iedereen. Helaas is dat bij veel mensen niet het geval.

Je kan het gevoel hebben dat je niet (meer) op de juiste plek zit. Misschien moet je door omstandigheden van baan veranderen of iets heel anders gaan doen. Wellicht ben je nog op zoek naar dé carrière die jou op het lijf geschreven is.

Te veel mensen blijven te lang op een plek die niet bij hen past. Met onrust, onvrede en stress als gevolg. Laat het niet zover komen en onderneem actie.

Maak de shift 🔼

Wanneer is het tijd voor een switch?

  • Vraag je je regelmatig af of jouw huidige baan wel bij je past?
  • Heb je twijfels over een verdere loopbaan bij het bedrijf waar je nu werkzaam bent?
  • Zie je op tegen een nieuwe werkweek?
  • Haal je geen energie uit jouw werk?
  • Ben je op zoek naar een betere balans tussen werk en privé?
  • Wordt de werkdruk te hoog en kun je hier geen oplossing voor vinden?
  • Wil je jouw talenten beter benutten of meer plezier uit jouw werk halen?
  • Ben je van plan het roer om te gooien maar weet je (nog) niet hoe?

Is jouw antwoord op één of meerdere vragen ‘ja’, maar weet je niet hoe je er verandering in moet brengen, dan is een traject bij een loopbaancoach een logische stap.

Of je nu al een aantal jaar ervaring hebt op de arbeidsmarkt of net je eerste loopbaanstappen hebt gezet, Shift Coaching kan je helpen om weer voldoening te halen uit je werkzaamheden.

We gaan samen op zoek naar dié functie waar je weer energie van krijgt!

Ruby

Ervaring Loopbaan Coaching

“Door de rapportage en goede ondersteuning van Cassandra wist ik waar ik op moest letten bij het zoeken naar een baan...”

Hoe Shiftcoaching jou helpt

Needs & Wants in kaart brengen

Shift Coaching maakt gebruik van de Birkman©️ methode.

Deze gerenommeerde en betrouwbare methode vergroot het zelfinzicht. De Birkman©️ methode kijkt niet alleen naar jouw interesses en jouw sterkte kanten maar ook naar jouw behoeften.

Shift Ccoaching maakt gebruik van de Birkman©️ methode.

Deze gerenommeerde en betrouwbare methode vergroot het zelfinzicht. De Birkman©️ methode kijkt niet alleen naar jouw interesses en jouw sterkte kanten, maar ook naar jouw behoeften.

Aan de hand van ruim 250 vragen wordt duidelijk wie je echt bent. Ben je een ‘doener’, ‘prater’, ‘(be)denker’ of ‘bewaker’?

Na het invullen van de vragenlijst ontvang je een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel. In drie vervolggesprekken nemen we de rapportage samen door.

Zo wordt nog duidelijker wat jouw sterke en zwakke punten zijn. Je leert ook waarom je ergens blij van wordt en welke omstandigheden jou stress opleveren. Je krijgt inzicht in jouw eigen handelen en je leert in welke omgeving jouw talenten het beste tot hun recht komen.

Door jouw persoonskenmerken te combineren met kennis en vaardigheden, wordt zichtbaar in welke functie, of bij welk soort bedrijf, jij helemaal op je plaats bent.

De rapportage van het hele traject krijg je mee naar huis. Deze kun je later weer gebruiken bij het schrijven van een goede motivatiebrief of bij een sollicitatiegesprek.

Zo verschijn je vol zelfvertrouwen bij je nieuwe baan!

Hoe ziet het traject voor loopbaancoaching eruit?

We beginnen met een gratis intakegeprek om te kijken of er een klik is tussen jou en de coach en we bespreken wat jouw verwachtingen zijn.

Afhankelijk van jouw vraag, kiezen we voor een standaard traject of een gepersonaliseerd traject. In een standaard traject voor loopbaancoaching gaan we in 4 gesprekken van 1 tot 2 uur samen op zoek naar datgene waar jij energie uithaalt en waar jouw sterke punten het beste tot hun recht komen. Heb je meer nodig, dan stellen we een op maat gemaakt traject samen.

💼

Scroll to Top