Over Shift Coaching

De drijvende kracht achter Shift Coaching: Cassandra Bertels.
Studiekeuze- en loopbaancoach en psycholoog.
Over Cassandra

Ik geloof in een gezamenlijke zoektocht naar kansen en mogelijkheden”

“Mensen helpen om als individu te groeien en hun doelen te laten bereiken om zo het leven te leiden wat zij voor ogen hebben. Daarom ben ik coach geworden.” 

Cassandra heeft deze stap genomen na meer dan 20 jaar ervaring als organisatieadviseur, trainer en coach in het bedrijfsleven. Zij kent de zakelijke wereld goed en is als coach vaak betrokken geweest bij strategische vraagstukken. Juist hier merkte zij dat er vooral wordt gekozen voor de globale aanpak en dat er weinig aandacht is voor individuele behoeften. Daarom heeft zij ervoor gekozen om zich bij Shift Coaching te richten op één op één coaching gesprekken. Hierbij staat persoonlijke ontwikkeling centraal met als doel het beste in iemand naar boven te halen zodat zij (weer) plezier beleven aan hun (professionele) bezigheden.

De Birkman©️ methode

Persoonlijkheidstest

Om te weten wat je echt wilt en waar je gelukkig van wordt moet je weten wie je bent. Daarom werkt Shift Coaching met verschillende persoonlijkheidstests, waaronder de Birkman© methode.

De Birkman©️ methode laat aan de hand van ruim 250 makkelijke ja/nee vragen zien wie je echt bent. Ben je een ‘doener’, ‘prater’, ‘(be)denker’ of ‘bewaker’?

Na het invullen van de vragenlijst ontvang je een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel. Je ziet hierin nog duidelijker wat je sterke en zwakke punten zijn. Je leert ook waarom je ergens blij van wordt en welke omstandigheden stress opleveren. Met de resultaten van de Birkman©️ vragenlijst wordt het makkelijker om te bepalen welke werk of studierichting het beste bij je past of wat je kunt doen en laten om meer energie uit het leven te halen.

Naast de Birkman methode werkt Shift Coaching ook met andere tests. Afhankelijk van jouw behoeften en vraag zetten we de methode in die het beste bij je past.

Zelfstandig maar niet alleen

Cassandra Bertels werkt samen met verschillende partners.

Scroll to Top