Bekijk wat anderen vonden van het coachingingstraject

Ruby

Loopbaan Coaching Bij Shift Coaching

“Door de rapportage en goede ondersteuning van Cassandra wist ik waar ik op moest letten bij het zoeken naar een baan...”

Martijn

Studiekeuze Coaching Bij Shift Coaching

“Op het moment heb ik mijn propedeuse cum laude gehaald en geniet ik volop van mijn opleiding!”

Anneke

Empowerment Coaching bij Shift Coaching

Ik heb zelf mogen ervaren dat Cassandra oprecht betrokken is èn blijft. Zij heeft mij het zetje gegeven om te doen wat ik echt leuk vind en dat is een mooi cadeau waar ik de rest van mijn leven plezier van heb!”

Nog meer ervaringen:

earth
“Goede ervaring met Shift Coaching, je voelt je echt begrepen in een aangename omgeving!”
Earth
"Ik kwam van de middelbare school en had voor mijn gevoel een totaal verkeerde studie gekozen, ik wist echt even niet meer wat ik moest. Maar gelukkig heb ik, met behulp van Shift Coaching en een ontzettend lieve Cassandra, een studie kunnen kiezen die ik ontzettend leuk vind.”
Sophia
Lisa
“Cassandra heeft mij onwijs geholpen met mijn loopbaan traject, veel dingen zijn er duidelijk geworden en de tools die worden gebruikt zijn heel gebruiksvriendelijk en makkelijk te begrijpen. Het is voor mij nu duidelijk welke richting ik op kan solliciteren, waar ik goed in ben en waar mijn kwaliteiten liggen. Maar ook is duidelijk geworden waar mijn valkuilen liggen en wat ik vooral beter niet kan doen. Een échte aanrader dus! ”
Lisa
“Door het traject dat ik bij Shiftcoaching heb gevolgd heb ik geleerd hoe complex mijn persoonlijkheid is maar ik begrijp ik mijzelf nu veel beter. Ik gebruik alles wat ik heb geleerd nog steeds in het begrijpen en bewegen van mijzelf in mijn sociale leven en op de werkvloer.”
Marijn
Scroll to Top