Empowerment coaching

Empowerment coaching

We hebben allemaal wel eens een periode waarin we ons onzeker voelen over wat we kunnen, wat we willen of wat we doen. Vaak komen we er wel weer uit door erover na te denken en/of erover te praten met je partner, familie of vrienden.

Maar wat als je er niet zo makkelijk uit komt?

Als negatieve gedachtes over jezelf maar door je hoofd blijven spoken?

  • Wat zouden andere mensen van mij vinden?
  • Hoe kan ik een goede moeder, partner, vriendin en collega zijn zonder dat ik mijzelf vergeet?
  • Ik weet niet meer waar ik energie uithaal
  • Hoe kan ik mijn ambities combineren met mijn gezin?
  • Ben ik er wel genoeg voor de mensen om wie ik geef?

Als je jouw balans of gevoel van eigenwaarde kwijt bent, dan kun je wel iemand gebruiken die je weer op weg helpt.

Door nieuwe inzichten geef je jouw zelfvertrouwen een boost en vind je de balans terug.

Hoe Shift Coaching jou helpt

Bij het empowerment traject wordt er gewerkt met Narrative Coaching. Hierbij nemen we samen jouw levensverhaal onder de loep en proberen we patronen te vinden die bepalend zijn voor jouw gedachten en jouw handelen. Samen onderzoeken we hoe deze patronen kunnen worden doorbroken om ruimte te maken voor nieuwe inzichten. De uitgebreide aanpak geeft jou de handvatten om jezelf (opnieuw) te ontdekken en het leven te leiden wat jij voor ogen hebt.

Afhankelijk van jouw vragen en verwachtingen kan Shift Coaching ook gebruik maken van de Birkman©️ methode en andere persoonlijkheidstests. We kijken niet alleen naar jouw interesses en jouw vaardigheden maar ook naar jouw behoeften. Na het invullen van de vragenlijst ontvang je een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel. Je ziet hierin nog duidelijker wat je sterke en zwakke punten zijn. Je leert waarom je ergens blij van wordt en welke omstandigheden stress opleveren. Hiermee krijg je inzicht in jouw eigen handelen en hoe je het beste uit jezelf haalt zonder jezelf te verliezen. De uitkomsten van de vragenlijst vormen de perfecte basis voor het empowerment traject. In drie vervolggesprekken wordt de rapportage met je besproken en helpt jouw coach je op weg de resultaten toe te passen.

Hoe ziet het traject voor empowerment coaching eruit?

Ieder coachingstraject begint met een gratis intakegesprek. We kijken of er een klik is met de coach en wat jouw verwachtingen zijn.

In het standaard empowerment traject gaan we in 4 gesprekken van 1 tot 2 uur samen op zoek naar datgene waar jij energie uithaalt, waar jouw kansen liggen en hoe je jouw doelen kunt bereiken.

Heb je meer nodig, dan stellen we een op maat gemaakt traject samen om het beste uit jezelf te halen.

Anneke

Ervaring Empowerment Coaching

“Ik heb zelf mogen ervaren dat Cassandra oprecht betrokken is èn blijft. Zij heeft mij het zetje gegeven om te doen wat ik echt leuk vind en dat is een mooi cadeau waar ik de rest van mijn leven plezier van heb!”

Scroll to Top