⚡️ Empowerment coaching

Women empowerment coaching

We hebben allemaal wel eens een korte periode waarin we ons onzeker voelen over wat we kunnen of wat we doen.

Maar wat als deze periode langer duurt?

Als negatieve gedachtes over jezelf maar door je hoofd blijven spoken?

  • Ik blijf me afvragen wat andere mensen van mij vinden
  • Hoe kan ik een goede moeder, partner, vriendin en collega zijn zonder dat ik mijzelf vergeet?
  • Ik weet niet meer waar ik energie uithaal
  • Hoe kan ik mijn ambities combineren met mijn gezin
  • Ben ik er wel genoeg voor de mensen om wie ik geef

Als je jouw balans of gevoel van eigenwaarde kwijt bent dan kun je wel iemand gebruiken die je weer op weg helpt. 

Door nieuwe inzichten geef je jouw zelfvertrouwen een boost en vind je de balans terug.

Anneke

Ervaring Empowerment Coaching

“Ik heb zelf mogen ervaren dat Cassandra oprecht betrokken is èn blijft. Zij heeft mij het zetje gegeven om te doen wat ik echt leuk vind en dat is een mooi cadeau waar ik de rest van mijn leven plezier van heb!”

Hoe Shift Coaching jou helpt

Bij het Women empowerment traject wordt er gewerkt met Narrative Coaching. Hierbij nemen jij en jouw coach jouw levensverhaal onder de loep en proberen jullie patronen te vinden die bepalend zijn voor jouw gedachten en jouw handelen. Samen onderzoeken jullie hoe deze patronen kunnen worden doorbroken om ruimte te maken voor nieuwe inzichten. De uitgebreide aanpak geeft jou de handvatten om jezelf (opnieuw) te ontdekken en het leven te leiden wat jij voor ogen hebt.

 

Afhankelijk van jouw vragen en verwachtingen kan Shift Coaching ook gebruik maken van de Birkman©️ methode. Deze gerenommeerde en betrouwbare methode vergroot het zelfinzicht. De Birkman©️ methode kijkt niet alleen naar jouw interesses en jouw vaardigheden maar ook naar jouw behoeften. Na het invullen van de vragenlijst ontvang je een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel. Je ziet hierin nog duidelijker wat je sterke en zwakke punten zijn. Je leert waarom je ergens blij van wordt en welke omstandigheden stress opleveren. Hiermee krijg je inzicht in jouw eigen handelen en hoe je het beste uit jezelf haalt zonder jezelf te verliezen. De uitkomsten van de vragenlijst vormen de perfecte basis voor het Women empowerment traject. In drie vervolggesprekken wordt de rapportage met je besproken en helpt jouw coach je op weg de resultaten toe te passen.

Hoe ziet het traject voor empowerment coaching eruit?

In het standaard Women empowerment traject gaan we in 4 gesprekken van 1 tot 2 uur samen op zoek naar datgene waar jij energie uithaalt, waar jouw kansen liggen en hoe je jouw doelen kunt bereiken.

Daarnaast biedt Shift Coaching ook een gepersonaliseerd traject aan.

In een gratis intakegesprek kijken we of er een klik is tussen jou en de coach en we bespreken wat jouw verwachtingen zijn.

Aan de hand daarvan stellen we een op maat gemaakt traject samen om het beste uit jezelf te halen.

⚡️

Scroll to Top