Ervaring Empowerment Coaching

"Ik combineer nu het beste van twee werelden"

Een paar jaar geleden zat ik niet zo lekker in mijn vel. Ik twijfelde over van alles en wist niet meer wat ik leuk vond en waar ik energie van kreeg.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij kon helpen om deze gevoelens weer om te zetten in iets positiefs. Ik ben terechtgekomen bij Cassandra van Shiftcoaching en bij het kennismakingsgesprek kreeg ik direct het vertrouwen dat ik hier aan het juiste adres was!

Cassandra vertelde over haar werkwijze en de Birkman©️ methode.

Zij wist de punten die voor mij belangrijk waren en waar ik over twijfelde er feilloos uit te halen. Daarom combineer ik nu het beste van twee werelden. Ik ben minder gaan werken in mijn huidige baan en ik ben sinds kort een klein bedrijf begonnen 

Ik kan iedereen die er zelf even niet meer uitkomt, of die ook is vergeten wat belangrijk is en waar je plezier uithaalt, aanraden om een coaching traject bij Cassandra te volgen.

Door haar duidelijke en aandachtige aanpak voel je je gehoord en dat is al heel fijn. Ik heb zelf mogen ervaren dat Cassandra oprecht betrokken is èn blijft.

Scroll to Top